Hundetræning i 2022

 

VINTERTRÆNING
Vi starter træning op udendørs søndag 6. februar kl 10.00 – 11:00 – sted oplyses senere, og træner de efterfølgende 8 søndage frem. Pris for medlemmer af Hillerød Jagtforening kr. 1.000 - for ikke medlem 1.250 som betales senest 14 dage før start på konto 5492 0000905148

Igen i år laver vi 3 hold. Minimum 4 deltagere, max 8 deltagere pr hold.

Hvalpehold.
Handler om motivation og kontakt til din hund, samt så småt begynde lidt lydighed. Alt afhængig af hvor gammel hvalpen er, og hvad den kan holde til.
Medbring gerne et lille tæppe eller placebord hvis du har.

Unghund.
Lydighedstræning, gå heal, indkald, respekt for andre hunde samt mennesker. Vi arbejder ud fra det niveau som den enkelte hund ligger på. Træningen vil tag afsæt i en målsætning om at nå et niveau, hvor hunden vil kunne deltage i regulær apporteringstræning efterfølgende.

Apporteringstræning.
Denne træning vil arbejde med elementer der er relevante for Danmarks Jægerforbuds apporteringsprøve. Der vil blive arbejdet med markering, dirigering, søg, evt. skud og evt lidt vand i slutningen af marts md.
Det ønskede mål er at hunden vil kunne stille til en apporteringsprøve i Danmarks Jægerforbunds regi i løbet af efteråret.

For alle 3 hold vil vi de første par gange starte op med lidt fællestræning, så alle hundene kan blive socialiseret, og lære respekten for andre hunde. Selvfølgelig under hensyntagende til hundens alder.

Ved tilmelding på mail, og kun mail skal der oplyses ejerens navn, eller den der skal træne hunden, hundens navn og alder. Mailadresse og tlf. nr. samt medlemsnummer hvis du er medlem af HJ.

Ved første træning skal sundhedsbog fremvises. Er hunden ikke vaccineret som den skal være vil den blive afvist for træning.

Tilmelding til:

Lonni Grønvall
Mail Lonni.Gronvall@gmail.com
tlf 28288188 

 © 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/