Foreningsaftener i Hillerød Jagtforening

Åbne arrangementer, alle er velkomne

Vores foreningsaftener foregår den sidste onsdag i månederne oktober, november, januar, februar & marts klokken 18.30 i Klubhuset, Brødeskov Station, Stationsvej 1, 3400 Hillerød

Gundet covid-19 har der været en del aflysninger og flere kommer måske til, men indtil videre er der planlagt følgende aftener :

Onsdag den 26. oktober 2022 er der vinsmagning ved Holte Vinlager. Til dette arangement er der tilmelding til Peter Vinding på mail : petervinding@youmail.dk

Onsdag den 30. november 2022 er der foredrag om natur og vildtpleje med Danmarks Jægerforbunds jagtfaglig chef Niels Søndergaard.

Onsdag den 25. januar 2023 har vi foreningsaften om termisk sigteudstyr, kamaraer m.m.

Onsdag den 22. februar 2023 har vi foreningsaften om langdistanceskydning.

Onsdag den 29. marts 2023 har vi foredrag om jagt på Grønland med Mikkel Thøgersen.

Hold dig også orienteret på Hillerød Jagtforenings facebookside.

På bestyrelsens vegne.