Hundetræning i foråret 2021

Vi starter træning op igen søndag 25. april kl 10.00 – 11:00 i Store Dyrehave, og træner de efterfølgende 6 søndage frem. Pris 600,- som betales senest 14 dage før start på konto 5492 0000905148.

Vi laver 3 hold. Minimum 4 deltagere, max 8 deltagere pr hold.

Hvalpehold.
 
Handler om motivation og kontakt til din hund, samt så småt begynde lidt lydighed. Alt afhængig af hvor gammel hvalpen er, og hvad den kan holde til.

Unghund.
Lydighedstræning, gå heal, indkald, respekt for andre hunde samt mennesker. Vi arbejde ud fra det niveau som den enkelte hund ligger på. Træningen vil tag afsæt i en målsætning om at nå et niveau hvor hunden vil kunne deltage i regulær apporteringstræning efterfølgende.

Apporteringstræning.
Denne træning vil arbejde med elementer der er relevante for Danmarks Jægerforbuds apporteringsprøve. Der vil blive arbejdet med markering, dirregering, søg, evt. skud og vand.

Det ønskede mål er at hunden vil kunne stille til en apporteringsprøve i Danmarks Jægerforbunds regi i løbet af efteråret.

Ved tilmelding på mail, og kun mail skal der oplyses ejerens navn, eller den der skal træne hunden, hundens navn og alder. Alder er vigtig, mailadresse og tlf. nr.

Ved første træning skal sundhedsbog fremvises. Er hunden ikke vaccineret som den skal være vil den blive afvist for træning.

 

Tilmelding til:

Lonni Grønvall
Mail Lonni.Gronvall@gmail.com
tlf 2828 8188

 

 

 
 

 © 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/