Hundetræning i sommeren 2021

Vi starter tæning op igen søndag 20. juni kl. 10:00 til 11:00 i Store Dyrehave, og træner de efterfølgende 6 søndage. Pris 600,- som betales hurtigst muligt og før start på konto 5492 0000905148 eller mobilepay 2828 8188.

Vi laver igen 3 hold. Minimum 4 deltagere, max 8 deltagere pr. hold.

Hvalpehold.
Handler om motivation, prægning og kontakt til din hund, samt så småt begynde lidt lydighed. Alt afhængig af hvor gammel hvalpen er, og hvad den kan holde til.

Unghund.
Lydighedstræning, gå heal, indkald, respekt for andre hunde samt mennesker. Vi arbejder ud fra det niveau som den enkelte hund ligger på. Træningen vil tag afsæt i en målsætning om at nå et niveau hvor hunden vil kunne deltage i regulær apporteringstræning efterfølgende.

Apporteringstræning.
Denne træning vil arbejde med elementer der er relevante for Danmarks Jægerforbuds apporteringsprøve og jagt i all almindelighed. Der vil blive arbejdet med markering, dirregering, søg, vand og skud.

Det ønskede mål er at hunden vil kunne stille til en apporteringsprøve i Danmarks Jægerforbunds regi i løbet af efteråret.

Som noget nyt for alle 3 hold
2 af træningerne vil vi være på et andet terræn hvor vi må skyde.

Det vil være alle 3 hold der træner i de nye omgivelser. Hvalpe længst væk (ca 200-300 m). Unghunde (ca 100-200 m.)

Omdrejningspunktet vil selvfølgelig være apporteringstræningen med særlig fokus på flere markeringer og dirigeringer med skud som distraktion.

Ved tilmelding på mail, og kun mail skal der oplyses ejerens navn, eller den der skal træne hunden, hundens navn og alder. Alder er vigtig, mailadresse og tlf. nr.

Ved første træning skal sundhedsbog fremvises. Er hunden ikke vaccineret som den skal være vil den blive afvist fra træning.

Tilmelding til:
Lonni Grønvall
Mail: Lonni.Gronvall@gmail.com
tlf: 2828 8188 

 © 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/